Golfferie USA

Hvis man siger USA og golf, er det første man tænker på Florida, som er den stat med flest golfbaner. Der er mere end 1000 baner og nye kommer til hele tiden. Da klimaet er subtropisk, kan man spille året rundt. Derudover hører Florida til blandt de billigste destinationer fra Danmark, hvilket lokker mange danske golfspillere til staten. Det er især i det centrale Florida omkring byerne Orlando og Jacksonville, at man finder de mest kendte golfbaner, som benyttet på f.eks. PGA-Touren.

Der er også mange andre stater, som tilbyder flotte golfbaner. Nogle golfspillere rejser ligefrem rundt for at spille på de mest kendte baner i USA. En anden stat med en tradition for golf er Maryland. Her er den mest kendte bane nok Renditions Golf Course ved Baltimore. Alle banens 18 huller er nøjagtige kopier af huller på de fire officielle baner, der spilles på til de store Major-turneringer. Denne bane er helt klart en stor oplevelse for enhver golf entutiast.

Et andet område i USA hvor der findes mange golfbaner er det såkaldte Capital Region, der omkranser Maryland, Virginia og Washington DC. Området regnes for at have nogle af de bedste golfbaner i hele USA. Mange af banerne er designet af tidligere og nuværende golfstjerner som Jack Nicklaus, Curtis Strange og Fred Couples.

Hvis man rejser i det vestlige USA, kan man finde internationale PGA-baner samt mange andre flotte baner i specielt Las Vegas og Californien. De fleste baner her er meget store og har tilhørende ferielejligheder og hoteller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>