Golfferie Tyskland

Tyskland er et stort golf land og allerede få km fra grænsen til Danmark, ligger flere flotte golfbaner og venter. På grund af landets størrelse, er der stor forskel på landskabet og derfor også på banerne. Nogle ligger på lavt land, hvor andre er beliggende i kuperet terræn tæt på bjerge og søer.

Den nordlige Tyskland er med mere end 30 golfbaner ideelt til en kort golfweekend fra Danmark. De mest kendte golfresorts i dette område er Schloss Fleesensee, Schloss Luedersburg, Schloss Teschow og Steigenberger Treudelberg.

Det er svært at sige, hvor man finder de bedste baner i Tyskland. Der spilles flere runder på Europa Tour\’en i Tyskland, hvor man bl.a. benytter Golfclub München Nord-Eicheried i München, Linde German Masters på Gut Lärchenhof i Køln og Dutsche Bank SAP Open på Gut Kaden i Hamburg. Vil man spille på disse 3 baner, kan det anbefales at bestille tid i forvejen.

Hvis man besøger det tidligere Østtyskland, skal man køre ca. 80 km syd for Rostock, hvor man finder et af Europas største golfkomplekser. Golfbanerne ligger omkranset af skove og de 3 store søer, Fleesensee, Kölpinsee og Müritzsee. Et andet godt golfområde i det tidligere Østtyskland er ved Mecklenburg og Vorpommern. Her kan man overnatte på alt fra et middelalderslot og golfresort til hoteller og vandrehjem i forbindelse med golfbanerne. Priserne på greenfee er stort set det samme som i Danmark, men vil man spille på de mest kendte baner, skal man forvente at betale en del mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>