Golfferie Dubai

Dubai er ikke det første sted, som man tænker på, når man hører ordet golfferie. Men det er slet ikke umuligt og nogle af verdens flotteste baner, ligger her midt i ørkenen. For at græsset ikke skal bukke under for den kraftige sol, bliver de dagligt vandet med flere millioner liter kunstigt fremstillet ferskvand.

Den mest kendte golfbane med danske øjne er Dubai Creek Golf, der er designet af Thomas Bjørn. Banen er af det engelske magasin Golf World, kåret som en af verdens 100 bedste golfbaner. En anden meget kendt golfbane i Dubai er Emirates Golf Club, der bliver brugt til den store internationale turnering Dubai Desert Classic. Tiger Woods har også designet en golfbane i Dubai, nemlig Tiger Woods Dubai. Banen ligger midt i Dubailand, der er det største underholdning og sportsområde i Dubai. En anden kendt golfbane er Earth Course, hvor der spilles “Race to Dubai”, hvor 60 af verdens bedste golfspillere mødes.

Det er ikke uden grund at mange af verdens bedste golfspillere bor og træner i Dubai inkl. Thomas Bjørn. Banerne er ganske enkelt i særklasse og der bliver kræset om ethvert græsstrå. Det kan anbefales, at man undgår at spille midt på dagen om sommeren, da temperaturen nemt kan komme over 40 grader.

Da banerne er placeret midt i ørkenen, har de nogle er de mest spændende bunkers i verden. Her bliver der virkelig gjort meget ud af at få sandet naturligt ind i designet. Flere af golfbanerne er designet af nogle af verdens største golfstjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>