Golfferie Tunesien

Tunesien er et af de seneste lande, som satser på golfrejsende, da der hele tiden åbner nye golfbaner omkring i landet. Det er især ved Hammamet, Sousse og Monastir, at der findes mange nye baner. Fordelen ved Tunesien er, at det er muligt at spille golf, stort set hele året rundt, da klimaet selv om vinteren er mildt og behageligt.

De fleste golfbaner i Tunesien er krævende, gode og med spændende designs. Der er flere internationale golfstjerne, som har været med til at designe flere af de største baner i landet.

Atmosfæren i Tunesien er mere afslappet på golfbanen end mange andre steder og priserne ligger generelt også under de europæiske priser. Derudover er golfbanerne sjældent fyldte, så man får ofte den følelse, at man er alene på banen. Alt dette gør Tunesien til et perfekt feriemål for de mere uerfarende golfspillere.

Ca. 65 km. syd for hovedstaden Tunis, finder man Hammamet. Her ligger Citrus-anlægget, som består af to 18-hullers baner samt en mindre 9 hullers bane. Banerne er delt op, så mens Les Oliviers er af mindre sværhedsgrad, byder Le Foret på langt større udfordringer. Les Oliviers er også en større bane, så den kræver også mere motion.

I Monastir der er beliggende ca. 5 km fra Sousse, finder man 2 flotte golfbaner. Palm Links er en begynderbane, der ligger helt ned til havet, mens Flamingo byder på større udfordringer. En anden by med en berømt golfbane er Port El Kantaoui, hvor man finder Kantaoui Golf Course.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>