Golfferie Mallorca

Mallorca er med tiden blevet en fin lille ø, med mange rige mennesker og en helt ny type turister. Der er langt fra 80’ernes grisefester og derfor er der også blevet bygget mange golfbaner på Mallorca. Nogle af banerne er lavet specielt til turister som f.eks. Club de Golf Alcanada, der ligger i Puerto de Alcudia, ca. 45 minutter fra Palma. Banen er designet af Robert Trent Jones og blev bygget i 2003.

Til trods for de mange nye golfbaner, er det fortsat de to ældste, Son Vida og Santa Ponsa, som trækker flest spillere. Banerne blev bygget helt tilbage i 1964 og 1977 og er siden blevet istandsat flere gange, så de den dag i dag står som nyopførte.

Mange af Mallorcas golfbaner har tilhørende golfresorts med alverdens former for underholdning og attraktioner. Så det er nemt at holde en familieferie på Mallorca og på samme tid få spillet lidt golf. Golfbanerne er pænt fordelt over hele øen. Alene i den østlige del af Mallorca, finder man 6 forskellige baner.

Af de mange golfbaner på øen kan nævnes følgende som alle er beliggende i Magaluf og Santa Ponsa-området: Golf de Andratx, Golf Santa Ponca 1, 2 & 3 og Golf Poniente. I Alcudia-området kan man spille på Alcanada Club de Golf og Golf Pollensa og i Palma-området kan man spille på Real Golf de Bendinat, Golf Son Muntaner & Son Quint Golf og Son Vida Golf. Alle baner kan anbefales og benyttes ofte af professionelle golfspilere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>