Golfferie Irland

Irland har en stor golftradition og bliver ofte kaldt Europas golfmekka og det er ikke uden grund. Golfbanerne er blandt de bedste i verden og der findes mere end 400 af dem i Irland. Der er mange kendte championship baner, deriblandt Lahinch Golf Club, der regnes blandt de 100 bedste baner i verden.

Flere af golfbanerne er beliggende i en skøn natur, som man ikke ser i Danmark. En af de smukkest beliggende er Galway Bay Golfbane ved Atlanterhavskysten, der er designet af Christy O’Connor Jr.

Der er flere af golfbanerne, som ligger ved store, fantastiske femstjernede golf resorts. Det er svært at nævne nogle resorts, der er bedre end andre, men Druids Glen Golf Resort, Mount Juliet Conrad, Portmarnock Hotel & Golf Links og Castleknock Hotel & Country Club bør nævnes, da de alle byder på meget mere end et spil golf.

Der ligger baner overalt i Irland, men skal man finde de bedste steder, bør man tage til County Kerry, County Galway og County Donegal eller sydpå langs County Corks hedestrækninger og kyster. Her finder man nogle af de mest udfordrende baner i Irland. Hvis man opholder sig i hovedstaden Dublin, kan man besøge Roundwood Golf Club og Druid’s Glen i County of Wicklow lidt syd for byen eller Malahide Golf Club nord for byen.

Rejser man til Midlands, kan man spille på den verdensberømte K Club, hvor Ryder Cup blev spillet i 2005. I dette område kan man også besøge Druid’s Glen og Woodbrook omkring Wicklow Mountains.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>