Golfferie Frankrig

Det er muligt at spille golf i hele Frankrig, men især Sydfrankrig er et Mekka for golfspillere. Her er det intet problem at spille på en ny golfbane hver dag i ferien. Den mest kendte bane er Royal Mougin Golf Club i Mougins, der er hjemsted for Cannes Open og ligger smukt beliggende omkranset af søer og vandfald.

Af andre gode baner i Sydfrankrig kan nævnes Monte Carlo Golf Club, som ligger i 900 meters højde og byder på en enestående udsigt over Middelhavet. Følgende mindre byer har golfklubber med tilhørende baner: Mandelieu, Terre Blanche, Vievola, Cannes Mougins, St. Philippe, Victoria, Endréol, Grasse, Plan de Grasse, Châteneuf-de-Grasse, La Martre, Opio Biot, Mandelieu, Saint-Raphaël, St-Maxime og Grimaud.

Europas højest beliggende golfbane finder man også i Sydfrankrig. Golf d’Isola 2000 i Isola er en 18 hullers par 67 bane, som ligger i et teknisk krævende bjergområde.

Det er som sagt ikke kun i Sydfrankrig, man kan finde flotte golfbaner i Frankrig. Med over 600 golfbaner fordelt over hele landet, skal man sjældent køre langt mellem banerne. En af de mest kendte er Golf National, hvor Open de France spilles. På grund af landets størrelse, er der stor forskel på naturen omkring banerne. Nogle steder ligger de ned til havet og andre steder tæt på bjergene.

I den nordøstlige del af Frankrig finder man et andet stort golfområde omkring Lorraine. Her kan man spille på følgende baner: Golf de Bitche, Golf Club de Nancy Pulnoy, Golfin’France, Garden Golf de Metz Technopole og Golf Club de Vittel-hazeau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>