Golfferie Tyrkiet

Der er mange muligheder for at spille golf i Tyrkiet. De største fordele er det lune klima, samt priserne som er lavere end i Danmark. Golfskolerne i Tyrkiet har desuden et god ry med perfekte træningsfaciliteter og generelt er det ikke noget problem med højt handicap.

Kun 40 km. fra lufthavnen i Antalya, ligger Belek for foden af Taurusbjergene. Her finder man et stort udvalg af hoteller og resorts, der alle ligger i forbindelse i med lækre golfbaner. Dette er nemlig Tyrkiets største golfområde med 8 velplejede golfbaner.

Tæt på Belek finder man Sueno Golf klub, der åbnede i 2007. Golfklubben består af de to 18 hullers golfbaner Sueno Dunes Golf Course og Sueno Pines Golf Course. Begge baner hører blandt de bedste i Tyrkiet. Af andre baner i Belek kan nævnes Tatgolf Belek, National Golf Club, Antalya Golf Club, Gloria Golf Club og Nobilis Golf Club. Flere turneringer på European Senior Tour afvikles på de disse baner. Det er i det hele taget i dette område mellem Antalya og Alanya, at man finder de bedste baner i hele landet. Ca. 80 % af alle baner i Tyrkiet er placeret i dette område.

Hvis man befinder sig i Istanbul, kan man benytte Klassis Golf & Country Club i Silivri samt Kemer Golf & Country Club i Belgrad Forest. Ankara byder på en enkelt bane i form af Ankara Golf Club. På grund af den stigende interesse for golf blandt tyrkere, åbner der flere baner tæt på disse byer i nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>