Golfferie Polen

Der er ikke mange, som forbinder Polen med en golfferie, da man sjældent hører om store turneringer, der bliver spillet i Polen eller polske golfstjerner. Men golfbanerne i Polen er af særdeles høj kvalitet og priserne på greenfee er meget lave sammenlignet med andre europæiske lande. Derudover er afstanden fra Danmark ikke særlig lang, så Polen kan helt klart anbefales til en golfferie. Især weekendture er meget populært blandt danske golfspillere.

Der findes ca. 30 golfbaner i Polen, men vil man besøge nogle af de store og kendte golfbaner, er her et forslag til de bedste baner. Polen har en lang kystlinje ud til Østersøen og her finder man 3 baner. Tættest mod grænsen til Tyskland finder man Amber Baltic Golf Club på øen Wolin. Banen er Polens førende mesterskabsbane, da her har været afholdt flere turneringer på Challenge Tour samt adskillige nationale mesterskaber. Der er en halv times bilkørsel fra færgen i Swinoujscie til Amber Baltic Golf Club. Den anden større bane i dette område er Golf and Relax ved Lukecin ca. 20 km syd for Szczecin.

De fleste danskere som besøger Polen kommer til Gdansk og her finder man Postolowo Golf Club ved landsbyen Postolowo syd for Gdansk. Har man bil og kører rundt i Polen, kan det anbefales at besøge Olsztyn Golf Club 13 km sydvest for Olsztyn, First Warsaw Golf and Country Club 25 km nordvest for Warszawa, Royal Kraków Golf & Country Club 15 km sydøst for Kraków samt Golf Club Pszczyna 37 km syd for Katowice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>