Golfferie Florida

Et af de største og mest kendte golfområder i USA, er i staten Florida. Da det er et af de billigste steder at flyve til i USA fra Danmark og klimaet er subtropisk, er det meget populært blandt danskere, som vil på golfferie. Med mere end 1000 golfbaner har Florida baner for enhver smag.

Golfbanerne der ligger i det centrale Florida omkring Orlando, er de mest kendte. Her er faciliteterne ofte i topklasse og priserne kan oftest holdes nede på et fornuftigt niveau. De mest kendte baner ved Orlando er Creek Golf & RV Resort, Highlands Reserve Golf Club, Providence Golf & Country Club og Ridgewood Lakes Golf & Country Club. Orange County National Golf Center and Lodge og Southern Dunes Golf and Country Club er begge PGA baner og meget populære og det kan anbefales at bestille plads i god tid.

Det er også omkring Orlando at mange verdensberømte golfstjerner bor og træner, når de ikke er ude og spiller turneringer. Florida har gennem årene været vært for PGA Tour, Champions Tour, LPGA, PGA of America samt World Golf Hall of Fame og flere af banerne er designet af tidligere og nuværende golfstjerner.

Et andet område i det centrale Florida hvor der ligger mange flotte og kendte golfbaner, er i Jacksonville. Alene omkring byen finder man ca. 70 golfbaner. De fleste baner har ferielejligheder og hoteller knyttet til banen og overalt ser man disse country-clubs og golf-resorts. Der findes flere amerikanske golfmagasiner, der laver anmeldelser af Floridas mange golfbaner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>